loading

Mmepụta ọkachamara nke ihe nkesa centrifuge na igwe ọgwụ - Zonelink

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 1
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 2
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 3
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 4
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 5
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 6
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 7
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 1
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 2
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 3
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 4
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 5
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 6
Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 7

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian

DPP-80/150 Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik aluminom DPP-80/150

Ọ bụ ngwaahịa sayensị kachasị ọhụrụ maka ụlọ ọrụ mmepụta ọgwụ na ụlọ ọrụ nlekọta ahụike yana ụlọ ọrụ mmepụta ihe nri; ọ nwere ike ịlele n'ịntanetị ma wepụ efere mkpofu n'onwe ya. Igwe ahụ na-eji ihe na-agbanwe ugboro ugboro, PLC na-achịkwa sistemụ ahụ dum, nke enwere ike iji ya rụọ ọrụ na igwe mmadụ. Ọ bụ ngwa nkwakọ ngwaahịa zuru oke ma ama nke nwere akpaaka dị elu, dị mfe iji rụọ ọrụ, teknụzụ dị elu, ebumnuche zuru oke, ogologo oge na dịka iwu GMP si dị. Ngwaahịa ndị a agafeela nyocha sayensị na teknụzụ mpaghara.

5.0
design customization

oops ...!

Enweghị data ngwaahịa.

Gaa na Homepage

Okwu Mmalite Ngwaahịa

DPP-80/150 Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik aluminom DPP-80/150 Ojiji

Ọ dabara adaba maka kapsụl, mbadamba, mkpụrụ mmanụ aṅụ, swiit, mmiri mmiri (ude mmanụ), sirinji yana ọdịdị na-adịghị mma nke Al-al, Al-plastic ma ọ bụ ngwugwu plastik na ụlọ ahịa ọgwụ, nlekọta ahụike, nri, ihe ịchọ mma, ụlọ ọrụ akụrụngwa ahụike wdg.

DPP-80/150 Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik plastik nke aluminom Njirimara

1. Ejiri usoro nlele eriri-optic ma ọ bụ inductive, nke nwere ike iwepụ efere mkpofu n'onwe ya na enweghị mbadamba ma ọ bụ ihe ndị ọzọ e ji ekpuchi ya, yana ọnụego mgbake nke 100%.

2. Akụkụ mbufe bụ isi na-eji ihe na-ebelata ọsọ wiil bevel na axis parallel na bevel, yana nhazi ọhụrụ, ọsọ kwụsiri ike, obere mkpọtụ na ndụ ọrụ ogologo oge.

3. Ịkpụ ebu, ebu na-ekpo ọkụ na-emechi emechi na ebu ịpịa na-anabata nhazi bolt, yana nhazi kpọmkwem, ebu dị mfe ịgbanwe na ịchekwa ihe.

4. Ebe a na-emechi ihe na-ekpo ọkụ, na-akpụ, na-apịa ma na-ebipụ akụkụ ndị ọzọ nwere ike ịkwaga n'enweghị nsogbu iji gbanwee anya na ebu dị mfe ịgbanwe.

5. Ọ na-adọkpụ ihe eji emegharị ahụ, ọ na-agbanwe agbanwe, enwere ike iji ya mee ihe maka mbukota ọnya dị iche iche. Nhazi efere dị larịị nwere ike itinye ngwaahịa pụrụ iche, dịka: ọdịdị elliptic, ọdịdị square, ọdịdị triangle wdg.

Ihe ndị e dere:

· Enwere ike itinye ngwaọrụ mkpuchi anya nwere akara ihe mmetụta maka nhọrọ.

· Enwere ike itinye mkpuchi Plexiglas maka nhọrọ.

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 nke aluminom DPP-80/150 Ike:

Ugboro mbelata: ugboro 6-50/min (Al-plastic)

Njem njem: 40-140mm

Were efere ọkọlọtọ 80 * 57mm dịka ọmụmaatụ:

57mm*2=114mm ≤130mm

80mm (n'etiti 40mm na 140mm) ≤ 140mm

Ọ ga-abụ efere abụọ maka ibe ọ bụla.

1) Maka ngwugwu capsule al-al: ugboro 20/nkeji.

20*2*60=2400 (efere kwa elekere)

2) Maka ngwugwu kapsụl al-plastic: ugboro 40/nkeji.

40*2*60=4800 (efere kwa elekere)

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 nke aluminom DPP. Usoro teknụzụ:

Oge Ịcha (t/min)

Al-AL 6-25

Al-plastic 6-50

Akwụkwọ plastik 6-50

Ike Mmepụta Kachasị Elu (pcs/h)

Al-Al ≤45000

Al-plastik ≤110000

Oke Ịkpụ Mpaghara na Omimi (mm) Al-Al 130×130×14

Al-plastic 130 × 130 × 26

Oke Njem (mm) 40-140 (Enwere ike imepụta ya dịka ihe onye ọrụ chọrọ)
    Efere ọkọlọtọ (mm) 80 × 57 (Enwere ike imepụta ya dịka ihe onye ọrụ chọrọ)
    Nrụgide Ikuku (Mpa)0.4-0.6
    Ntinye Ikuku ≥0.2m3/min
    Ike zuru oke

380V/220V 50Hz 3.6kw

Ike Moto Isi (kw)0.75
    Ịkpụ Aluminom (mm)

0.1-0.15×140

Mpempe akwụkwọ PVC (mm)

0.15-0.5×140
    PTP Aluminom Foil (mm)

0.02-0.035×140

Akwụkwọ Dialysis (mm) 50-100g × 140

Mkpọchi ebu

Mmiri Mgbapụta ma ọ bụ Mmiri Na-ekesa

Nha N'ozuzu (mm)

2300×560×1410(L×W×H)
    Ibu (kg)

750

DPP-80/150 Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik aluminom nke nwere blister teknụzụ Foto nkọwa

Ọdụ Nhazi

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 8

Onye na-enye nri zuru ụwa ọnụ

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 9

IHUENYO MMETỤ AKA

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 10

SEALING STATION

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 11

ỊGBACHI (PFRFORATION)

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 12

ỊGBỤ

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 13

Ozi ụlọ ọrụ

Liaoyang Zhonglian Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. bụ ụlọ ọrụ teknụzụ dị elu nke na-agbanwe ọdịnala ma na-emepụta ọdịnihu. Ọ na-etinye aka na mkpuchi ọnụ, patch transdermal na mkpuchi ya, patch transdermal na ngwọta ya niile na akụrụngwa ọgwụ ndị ọzọ, yana ọrụ ndị bụ isi nke ọrụ ọgwụ ụlọ.

Echiche anyị bụ na anyị bụ ndị na-enye ngwọta zuru oke maka teknụzụ ọgwụ.

Akara anyị bụ nhọrọ nke ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ụlọ ọrụ ọgwụ 30O n'ụwa niile. E nwere ọtụtụ ụlọ ọrụ edepụtara aha ha na ụlọ ọrụ Fortune 500, dịka Bayer, Pfizer, Procter & Gamble, Betsy, Unilever na ndị ọzọ.

Ndị ahịa anyị dị ka obere ndị enyi anyị ndị nọnyeere anyị kemgbe e guzobere ụlọ ọrụ ahụ. Ọbụna bụrụ ndị nnọchi anya anyị n'ógbè, dịka Vietnam, Bangladesh, Turkey, Indonesia, Egypt, Ukraine, Uzbekistan na ndị ọzọ.

N'ime naanị afọ abụọ, anyị emepụtala ma nwalee usoro ọgwụ ọnụ na patches transdermal maka ihe karịrị ụlọ ọrụ ọgwụ na nri iri atọ n'ụlọ na mba ofesi, nweta data nnwale mbụ, chepụta ma mepụta usoro mmepụta buru ibu, wee bụrụ naanị ụlọ ọrụ na China nke nwetara asambodo mba nke ụlọ ọrụ mmepụta ọgwụ ọnụ.

Ọrụ anyị bụ imezu ihe ndị ọrụ rụzuru, imezu uru dị elu maka ndị ahịa, inyere teknụzụ China aka n'ụwa, itinye aka na ndụ, ahụike na mmepe na-adịgide adịgide.

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 14

Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 15Igwe nkwakọ ngwaahịa plastik DPP-80/150 dị mma nke aluminom DPP-80/150 Onye nrụpụta | ZhongLian 16

Uru Ụlọ Ọrụ

01
    Asambodo mba ụwa nke CE
    02
    Asambodo ogo ISO9001
    03
    Asambodo Ụlọ Ọrụ Teknụzụ Dị Elu

Asambodo na Ikike Ndebanye Aha

Asambodo
     Asambodo
     Asambodo
     Asambodo
     Asambodo

Ajụjụ Ndị A Na-ajụkarị gbasara

Q:

Ànyị maara maka igwe ọgwụ, ibu igwe nkwakọ ngwaahịa na olu ya mgbe ebusịrị ya?

A:

N'ezie. A na-ekpebi ọnụ ahịa ibu site na olu na ibu nke ibu e ji ebu ngwongwo. Ụdị njem dị iche iche na-anakwa ụgwọ dị iche iche maka otu ọnụọgụ na ibu nke ngwaahịa. Dịka ọmụmaatụ, ọ bụrụ na ịchọrọ ngwa ngwa nke ngwaahịa ndị a ma chọọ ịhọrọ njem ikuku, a ga-eji usoro ọnụahịa - ibu olu, maka njem ibu azụmahịa, mee ihe. Onye mmekọ anyị - ụlọ ọrụ nhazi, ga-enye oke nha kpọmkwem gụnyere ogologo, obosara, na ịdị elu, yana ibu nke igbe igwe ọgwụ, igbe igwe nkwakọ ngwaahịa.

Q:

Ogologo oge ole ka ọ ga-ewe ma ọ bụrụ na m chọrọ ihe nlele nke igwe ọgwụ, igwe nkwakọ ngwaahịa?

A:

Oge a nwere ike ịdị iche dabere na ọnọdụ ahụ n'ezie. Nye anyị ihe ị chọrọ na ihe nlele ọgwụ, igwe nkwakọ ngwaahịa nke mbụ n'ụzọ zuru ezu dịka o kwere mee. Ọ bụrụ na ihe nlele ịchọrọ dị ugbu a, anyị ga-ebuga ya n'usoro ma kwe nkwa na ị ga-enweta ya n'ime ụbọchị ole na ole. Agbanyeghị, ọ bụrụ na ị nwere ihe pụrụ iche dịka mgbanwe nha na mgbanwe agba, ọ pụtara na anyị kwesịrị imepụta ihe nlele ọhụrụ. Ọ ga-ewe oge dị ogologo karịa n'ihi na anyị nwere ike ịchọ ime usoro nke ịzụta ihe ndị dị mkpa, nhazi ihe ndị dị mkpa, imepụta ihe, imepụta ihe, na ịlele mma. Biko kpọtụrụ anyị mbụ maka ozi ndị ọzọ.

Q:

Gịnị ka m kwesịrị ime ma ọ bụrụ na m chọrọ ịhụ mmetụta nkewa ahụ?

A:

Ọ bụrụ na ị nwere ike ịbịa n'ụlọ ọrụ mmepụta ihe anyị na mmiri a na-anaghị amịpụta, anyị ga-enye ọrụ nnwale. Ma ọ bụ ị ga-ebuga anyị mmiri a na-anaghị amịpụta, anyị ga-eme nnwale, ma nye gị vidiyo nnwale ahụ.

Q:

Enwere ọrụ mgbe etinyere igwe ọgwụ, igwe nkwakọ ngwaahịa?

A:

Mgbe anyị rụchara ọrụ nke Igwe Ọgwụ, Igwe Nkwakọ ngwaahịa apụtaghị na mmekọrịta anyị ga-akwụsị. Anyị ji ohere ọ bụla anyị nwere maka imekọ ihe ọnụ na onye ahịa ọ bụla kpọrọ ihe ma hụ na ihe niile ndị ahịa anyị tụrụ anya ya zuru oke. Anyị ji echiche gị kpọrọ ihe, yabụ anyị ga-eme nzaghachi mgbe anyị resịrị ahịa mgbe niile ma mee ndekọ zuru ezu iji mee ka ngwaahịa ma ọ bụ ọrụ anyị ka mma. Ọ bụrụ na ị nwere ajụjụ ma ọ bụ nsogbu ọ bụla, ndị otu ọrụ anyị na-aza ajụjụ nke ukwuu mgbe anyị resịrị ahịa dị ebe a iji nyere gị aka n'oge ọ bụla.

Q:

Ogologo oge ole ka nnyefe nke Igwe Ọgwụ, Igwe Nkwakọ ngwaahịa dị?

A:

Oge nnyefe nke Igwe Ọgwụ gị, Igwe Nkwakọ ngwaahịa na-agbanwe dabere na ebe ị nọ na ụzọ ebuga ngwaahịa akọwapụtara. Dịka ọ na-adịkarị, oge nnyefe bụ oge anyị na-enweta iwu ruo mgbe ngwa ahịa dị njikere maka nnyefe. Site n'echiche anyị, n'usoro nkwadebe ihe eji emepụta ihe, imepụta ihe, ịlele mma, wdg, enwere ike inwe mgbanwe na usoro mmepụta. Mgbe ụfọdụ, oge nnyefe nwere ike ịdị mkpụmkpụ ma ọ bụ gbasaa. Dịka ọmụmaatụ, mgbe ị na-azụta ihe eji emepụta ihe, ọ bụrụ na anyị nwere ọtụtụ ihe eji emepụta ihe achọrọ, ọ nwere ike iwe obere oge iji zụta ihe ndị ahụ, nke nwere ike ime ka oge nnyefe anyị dị mkpụmkpụ.

Kpọtụrụ anyị
    Naanị tinye email ma ọ bụ nọmba ekwentị gị n'ime fọm kọntaktị ka anyị wee zitere gị ọnụahịa efu maka ọtụtụ atụmatụ anyị dị iche iche.
    Ngwaahịa Ndị Yiri Ya
    Dịka ọkachamara n'ịrụpụta igwe ọgwụ, anyị nwere ndị otu teknụzụ ọkachamara na ndị otu ọrụ mgbe erechara ahịa.
    Kpọtụrụ anyị
    Tinye: Taoping Road 74RM + 397, Zaitouhe District, Liaoyang City, Liaoning Province, China. Koodu nzipu ozi: 111005
    Onye kọntaktị: Emily Peng
    Ekwentị: 86+419-2195248
    WhatsApp: 86+13504199146
    Customer service
    detect